Egy vérbeli celeb lételeme a botrány és a rivaldafény, Baukó Éva pedig ha kell, még a vérét és vizeletét is adja ezekért.

Baukó Éva
Fotó: Facebook

De nem csak ezek a piszlicsáré dolgok húzódnak meg a háttérben, ez most számára becsületbeli ügy. A Való Világ villájának celebnöveldéjéből felemelkedő valóságshow-hősnő Facebook-oldalán közzétett élő videójában dúlt-fúlt, itt osztotta meg követőivel miért is ilyen zaklatott. Berki Krisztián azt nyilatkozta róla, illuminált állapotban állt a kamerák elé, vállalhatatlanul viselkedett. A Baukó – Berki duó nem rég kezdte meg közös munkáját a FEM3 Caféban, azonban a magyar bulvár alappillérei nem alakítottak ki puszipajtási viszonyt.

Berki Krisztián
Fotó: Instagram

Már ezelőtt az incidens előtt is egymásnak feszült a két híresség. Éva állítása szerint műsorvezetőtársa 2 hónapja szexuális ajánlattal kereste meg őt. Ezután pedig megfenyegette, üvöltött vele, attól félt, hogy tettlegességig fajulhat a dolog. Berki mostani megnyilvánulása után lett tele Éva hócipője. Saját bevallása szerint 5 éve nem fogyasztott alkoholt, így érthető, ha kiakadt az izom-Shrek beszólásán. Baukó Éva Facebook-oldalát élő videókkal árasztotta el az ügy kapcsán. Egy barátnője elkísérte vérvételre, hogy bebizonyítsa, nem állt alkoholos befolyásoltság alatt. Az eredmény meg is lett, ez alapján neki van igaza. Egyhamar nem lesz vége a csetepaténak, ugyanis Éva megüzente Berkinek, szóljon az ügyvédjének, be fogja perelni, amiért ilyeneket állított róla. Az üggyel kapcsolatos utolsó videójában a bulvárcsillag megjegyezte, Berki úgyis szeret újságokat perelni, most majd ők találkoznak a bíróságon.

Pete Tamás

Categories: Bulvár

Hozzászólás