Néha dühös, néha hisztis, néha dohog, de leginkább gyönyörű Baukó Éva. Izgató bikiniben, de ugyanoly vonzó felöltözve is. A sokakat megosztó celeb facebook oldalán igencsak érdemes elidőzni, már ha férfi az ember, a nők ugyanis – minden bizonnyal – csak irigykedni járnak fel a lapjára.

Baukó Éva sűrűn hallatja hangját, legutóbb az RTL Klubnak ment neki egy nyilvános posztban. Akkor arra panaszkodott, a legnagyobb kereskedelmi csatorna becsapta őt. Mint állítja, annak ellenére nem lett műsorvezető a csatornánál, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! rendezője leígérte neki a csillagos eget is, ha bevállalja a valóságshow negatív karakterét.

Nos, aki látta azt a szériát, melyben Éva szerepelt, az bizton állíthatja, Éva vállalta és teljesítette a rendezői kéréseket, igazán jól hozta az unszimpatikus figurát. Hogy az RTL Klub felé megfogalmazott vádjai mennyi valóságot hordoznak magukban, a csatorna nyilatkozata nélkül nem tudható. Az viszont biztos, hogy a műsorban ellenszenves lány, most határozottan szimpatikus, sőt…

Categories: Bulvár

One comment

Ezt a testet kihagyja az RTL Klub – Baukó Éva dögösebb, mint valaha

Hozzászólás