Erox Martini, szicíliai származású énekes egy duettel tért vissza ez év szeptemberében.

Gregor Bernadettel, Charles Aznavour Lei című dalának feldolgozását készítették el, melyet részben olaszul, részben pedig magyarul adnak elő. Magyar nyelven korábban már Máté Péter is feldolgozta a dalt, ennek és a Laura Pausini által énekelt olasz verziónak az összefűzéséből készült el kettejük előadásában a duett.

A dal feldolgozásának ötlete szülőhazájában fogalmazódott meg az énekesben: „Éppen Szicíliában voltam a tengerparton és egy étterem játszotta ezt a dalt angolul. Amikor meghallottam – az egy dolog, hogy nagyon tetszett – visszaemlékeztem, hogy Máté Péter énekelte. Ekkor jött az ötlet, hogy miért ne lenne jó ennek a dalnak az olasz-magyar verzióját duettként megcsinálni valakivel, mert duett nem igazán készült még belőle.”

Gregor Bernadett és Erox már évek óta ismerték egymást, a közös munka gondolata mégis menedzserükben fogalmazódott meg, akinek nagyon megtetszett a duett ötlete. A dalhoz terveznek készíteni egy videoklippet is, de mivel még a megbeszélések zajlanak, konkrét időpontot nem lehet tudni a megjelenéssel kapcsolatban.

Erox Martini jövőbeni terveiben szerepelnek új dalok, olasz művészekkel készített duettek és lemez kiadás is, illetve megtudhattuk, hogy Gregor Bernadettel a közös munka nem csak erre az egy dalra korlátozódik, további duetteket tervez a színésznővel.

Az énekest manapság a nemrégiben felújított Metro Club Theatre-ben adott koncertjein hallhatja a közönség, jövőre azonban egy nagyszabású koncertet is tervez szimfonikus zenekar kíséretében, sztárvendégekkel.

Sövényházi Bettina

A duett a FEM3 Café műsorában debütált:

Categories: Bulvár Friss

Hozzászólás