Negyvenöt éve, 1974 óta 2019 lesz az első olyan év, amelyben nem készül új Woody Allen film.

A nyolcvankét éves színész, rendezőnek hiába van öt filmre szerződése az Amazonnál – amelyből eddig csak kettő készült el – a tavaly októberben kirobbant szexuális zaklatási botrányok miatt az Amazon felbontja vele a szerződést.

A Woody Allen  ellen felhozott vád már nem új keletű, miszerint nevelt lányát, Dylan Farrow –t, gyermekkorában szexuálisan molesztálta, azonban az ügy a Harvey Weinstein körül kibontakozott botrány tükrében újra a középpontba került.

A világhírű művész mindig is tagadta ezeket a vádakat, állítása szerint azokat volt élettársa, Mia Farrow találta ki csúnya szakításukat követően a gyermekelhelyezési per folyamán, felhasználva lányát, Dylan –t, hogy bosszút álljon a színészen az őt ért sérelmekért.

Mindenesetre a komoly vádak hatására Woody Allen idén ősszel bemutatandó legújabb filmjében, az Egy esős nap New Yorkban című filmben főszerepet játszó Timothée Chalamet mellett több színésztársa, Rebecca Hall és Griffin Newman sem veszi fel a fizetését, inkább azt a szexuális erőszak ellen küzdő jótékonysági szervezetek számára adományozzák.

Forrás: FüHü

Fotó: theskinny.co.uk

Categories: Bulvár Nagyvilág

Hozzászólás