Kormos Anett 24.hu-nak adott interjúja nagy felháborodást váltott ki az olvasók körében, igazi lincs hangulat támadt a humorista, újságírónő egyetlen, személyes véleményét tükröző kijelentése miatt.

A humorista ugyanis Orbán Viktor miniszterelnökről formált véleményt, s noha szabad szólásszabadság van, a hithű kormánypárti olvasóknak ez már nem fért bele, nem hagyhatták szó nélkül.

Az, hogy Orbán Viktor pszichopata vagy szociopata, vagy a kettő együtt, az egy dolog, de nem ostoba. – hangzott el Kormos Anett véleménye, ami ezután a kérdéses cikk címe is lett.

Saját Facebook oldalán így kommentelte az esetet:

 

 

A bejegyzés alatt névvel együtt olvashatóak is az őt támadó kommentek összeszedve egy csokorba, érdemes szemezgetni belőlük, aki talán még mindig nem hiszi el, hová képes süllyedni az ember tudatlanságból, politikai meggyőződésből, s hogyan hal ki az elfogadás érzése a mai magyar társadalomból.

Szerencsére több száz hozzászólás bizonyítja, nem mindenki gondolkozik így, s sokan kiálltak Anett mellett is, köztük humorista kollégája, Dombóvári István is.

Az incidens élő példa a média és politika által generált agymosás erőszakos hullámának elsöprő erejére, ahol már régen elvesztek az észérvek, nincs vita, nincs eszmecsere, csak a vak hit, egó és egymásnak feszülő okoskodás.

Fülöp Tímea

Forrás: 24.hu

Categories: Bulvár Friss

Hozzászólás