Olaszországban nyaralt Kiszel Tünde és Donatella. A naptárdíva és lánya külföldön is nagy sikert aratott, hiszen mindkettőjüket körülrajongták a férfiak – derült ki a TV2 Mokka című műsorából.

Olaszországban ünnepelték Kiszel Tünde lányának születésnapját, aki épp a nyaralás idején töltötte be a 17. évét. Donatellának nagy sikere volt a fiúk körében Bariban, de édesanyját is körülvették hódolói.

„Nagy sikerünk volt, mindenki kedves volt. Ez az olasz vendégszeretet” – kezdte Kiszel Tünde, aki elárulta: többféle módon szeret nyaralni. Ezúttal autót béreltek és megnézték a nevezetességeket.

„Voltunk például Maratea városában, ahol a Passió filmet is fogatták. Ez egy nagyon különleges város, érdemes elmenni, mert barlanglakásokat lehet látni, még a ’60-as, ’70-es években úgy éltek ott az olaszok. Polignanot is megnéztük, ez egy sziklára épült, csodálatos kisváros, úgyhogy nagy élmény volt” – számolt be a TV2 reggeli műsorában élményeikről Kiszel Tünde, aki elárulta: nyaraláskor kicsit lazábbak, esténként a bulizás is belefért a kikapcsolódásba.

Fotók: TV2, Mokka

Categories: Bulvár

Hozzászólás